Handelbetingelser

Vores hendelbetingelser

1. Når du bestiller

Når du har gennemført din ordre hos udeafkontrol.dk vil du automatisk få en e-mail med en oversigt over din bestilling. Herefter vil ordren blive ekspederet. Hvis din ordre er sat til afsendt er det ikke muligt at lave ændringer til ordren.

2. Annullering af ordre

Ordrer, der endnu ikke er afsendt kan annulleres ved at kontakte os på 22 11 65 47 eller ved at skrive en mail til amir@uak.dk

3. Priser

Alle priser der vises på udeafkontrol.dk er i danske kroner samt inkl. 25% dansk moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

4. Betaling

Betaling for bestilte varer kan ske via MobilePay til 691497 (AM:G Management) eller med visa dankort??

5. Fragt og levering

Danmark: Forventet leveringstid er 1-5 hverdage, vi tager forbehold på eventuelle lagerfejl der kan forårsage længere leveringstid. Hvis du oplever levering på mere end 3 hverdage skal du tage kontakt til os og så vil vi undersøge sagen nærmere. Fragtprisen er 49 kr ved levering uden omdeling, men hvis du bestiller for 700 kr eller derover kan du opnå fri fragt og håndtering med omdeling i danmark.
Ved ikke afhentede ordre/ingen reaktion på anmeldelse bedes du skrive en mail til amir@uak.dk. Ønsker du at få tilsendt ordren igen, skal du afholde udgiften i forbindelse med håndtering og fragt på 98kr.

6. Bytte & Retur

Du har 14 dages returret på alle køb hos udeafkontrol.dk. Bemærk at du skal huske at gemme din kvittering for køb som du får på e-mail efter bestilling. Varen skal sendes til: Amir Glavas Att. Retur + dit ordrenummer Gedstedvej 5, 2770 Kastrup. Når en vare skal byttes i første omgang, betales udgiften for forsendelsen af udeafkontrol.dk. Du har selv ansvaret for at produkterne når frem i god stand. Returpakken skal sendes til vores adresse – med omdeling, vi henter ikke pakker på posthuset.
Hvis en vare skal ombyttes af flere omgange skal du selv afholde udgiften for forsendelsen.

7. Fortrydelses-/returret

Vi giver 14 dages fortrydelsesret på varer. Modtagne varer skal returneres i samme stand, opbevaring og mængde. Retur-/fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Varer skal sendes med omdeling direkte til Gedstedvej 5, 2770 Kastrup. Ved fortrydelse skal du selv afholde udgiften for forsendelsen. Det, du har betalt for varen tilbagebetales til dig, efter at vi har modtaget dine varer retur. Ved benyttelse af fortrydelses-/returretten vil der ske en elektronisk tilbageførsel af pengene. Refunderes en del af ordren og beløbet derefter ryger under 500kr fratræder gratis fragt og fragten bliver derefter trukket fra det refunderede beløb. Ved en elektronisk tilbageførelse kan der gå op til 7 hverdage indtil du har dine penge Varen skal sendes til: Amir Glavas Gedstedvej 5, 2770 Kastrup

8. Forbehold og ansvarsfraskrivelse

udeafkontrol.dk tager forbehold for evt. afgiftsændringer, korrektur- og prisfejl, tekniske fejl, udsolgte vare og force majeure, herunder arbejdskonflikt og evt. mangel ved eller forsinkelse af leverancer fra leverandører.

9. Reklamationsret

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare. Lider varen af en fejl eller mangel, vil udeafkontrol.dk søge at afhjælpe denne eller alternativt foretage omlevering. Du skal tage kontakt til udeafkontrol.dk eller kontakte os på 22 11 65 47. Opdager du en fejl eller mangler ved en købt vare, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte udeafkontrol.dk og forklare, hvori fejlen eller manglen består. udeafkontrol.dk vil derefter håndtere din reklamation.

10. Fortrolighedspolitik

udeafkontrol.dk forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet og webshops. udeafkontrol.dk vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion.

udeafkontrol.dk vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse. Enhver tvist mellem udeafkontrol.dk og kunden er underlagt dansk lov

11. SMS & Email markedsføring & notifikationer

Ved at tilmelde sig e-mail notifikationer godkender du at modtage gentagende automatiserede markedsføringsbeskeder på e-mailen du har oplyst. Godkendelse er ikke en betingelse for at købe på shoppen.

Hvis du ønsker at afmelde skal du skrive en mail til os på: amir@uak.dk, med din email, så fjerner vi dig fra vores mailing liste omgående.

*- Ved at angive min email, giver jeg elektronisk Firepush på vegne af Ude Af Kontrol lov til at sende mig automatiserede emails. Ikke mere end 3 emails om ugen. Skriv STOP for at afmelde