Real Estate Marketing for fagfolk

Når markedsføring et hjem, de fleste ejendomsmægler 3 P’s, sætte det i MLS, sætte et skilt op & bede. Du behøver ikke at opfinde hjulet igen,, bare være 5% bedre end de fleste mæglere til at være i top 10% af alle mæglere i dit marked. Du skal udvikle stærk markedsføring færdigheder, både online såvel som offline. Du skal konstant markedsføre dine fortegnelser. Overveje at investere nogle penge i Search Engine Optimization og/eller placering. Det er nu kendt, at 75% af forbrugerne begynde deres hjem søgning på internettet. En stærk tilstedeværelse på internettet er ikke længere en nyhed, det er en nødvendighed for enhver, der ønsker at være en succesfuld ejendomsmægler. Hvis du er seriøs om at være en succesfuld ejendomsmægler, skylder du dig selv for at blive en marketing professionel
Her er nogle forslag til marketing dine fortegnelser.
Oprette en marketing forslag, tilpasse dit forslag til hver klient.
Flere notering Service (MLS)
Så snart du modtager en underskrevet liste aftale, Indtast det ind i din flere notering Service service, hvilket gør det straks til rådighed til andre fast ejendom fagfolk.
Virtual Tour
Har en professionel fotograf fotografere hjemmet og Opret en Virtual Tour. Når markedsføring dit hjem, speak billeder en tusind ord!
Tegnet — din personlige Billboard
Da eksponering er nøglen til at sælge en bolig, bruge skiltning når det er muligt. Som folk går forbi, dag eller nat, de ser fra det tegn på, at hjemmet er til salg, og se det samme som at kalde at få mere information eller at se ejendommen.
Brugerdefineret egenskab brochurer
Bruge de fotografier, som den professionelle fotograf tog for at skabe en iøjnefaldende brugerdefineret egenskab brochure. Mange mennesker ser på 10 eller flere boliger i en dag, du ønsker dit hjem for at skille sig ud i slutningen af dagen.
Dagbladsannoncering
Avis reklame gør det muligt at indføre ejendommen til mere end 1.000.000 interesseret, potentielle købere hver fredag og søndag. Har din ejendom i disse publikationer, og fortsætte med at have en tilstedeværelse i din lokale avis, indtil ejendommen er solgt.
Brugerdefinerede mailere
Distribuere afsendere til over alle lokale mæglere og alle i dit landbrug område. Igen ved hjælp af de professionelle fotos, som du tog.
Hjemmeside
Ved at åbne en hjemmeside, potentielle købere fra hele dit lokalområde vil se oplysninger og fotografier af ejendommen, og vil være i stand til at modtage en hurtig svar på deres henvendelser vedrørende det. Dette er, hvor du skal lave noget research og eventuelt bruge nogle penge på søgemaskine optimering/placering.
RELO
Ingen marketing plan ville være komplet uden at overveje de rige muligheder for flytning salg. Hvert år tusindvis af mennesker Flyt. Medlemskab i en flytning virksomhed, giver dig øjeblikkelig adgang til klar homebuyers.
Åbne huse
Nogle hjem sælgere vil have dem, nogle gør ikke. Din kan diskutere de mulige fordele ved et åbent hus, og den bedste måde at gennemføre en med det mindste besvær til din klient.
Husk, 17% af ejendomsmæglere at 80% af pengene. Brug disse forslag konsekvent, og du vil snart være i 17%!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *