Boliglån og realkreditlån-en tredjedel af hjem i USA overvurderet

En ny undersøgelse foretaget af National City Corp. kiggede i hjemmet værdier for 299 amerikanske byer og sammenlignet dem med hvor de “bør være” baseret på en række økonomiske faktorer, der bestemmer huspriser. Resultaterne var ikke opmuntrende; boliger i næsten en tredjedel af Amerika blev bedømt til at være “yderst overvurderet.” Det er den del, der får overskrifter. Et komplet læse i rapporten viser, at tingene er endnu værre, som 100 byer i USA har værdier bedømt til at være for høj med 18% eller mere. Hvad betyder det?
Det kommer som nogen overraskelse for de fleste mennesker at områderne bedømt til at være den mest overvurderede er i Californien, Florida, og New York og Massachusetts. Huspriser i disse stater er steget med en hastighed, der langt overstiger stigningerne i lønninger i disse områder. Når boligen er prissat på en måde, der står i misforhold til indkomst, bliver de ubetalelige. Pant industrien er kommet op med en række smarte løsninger på dette problem ved at indføre et stadigt stigende antal kreativ låneprodukter. Interesse kun realkreditlån, hvor køberne kun betale renter på lån, snarere end hovedstolen, for de første fem år af lånet, og indstillingen ARM pant, med en “teaser” rente, der kan køre så lavt som én procent, har tilladt mennesker at købe hjem de ellers ville ikke være råd til. Hverken en af disse farlige lånetyper bidrager nogen penge til den faktiske købsprisen for hjemmet, forlader deres købere i en usikker position bør priserne ikke at holde stigende. Landsdækkende stigningen i afskærmning tyder på, at markedet formentlig Topper.
Hvad betyder det for den gennemsnitlige køber? Huspriser i top 100 markeder i USA er overpris af hvor som helst mellem 20% og 70%. Potentielle købere bør indse, at ethvert hjem, de køber nu vil sandsynligvis ikke forstår meget mere i den nærmeste fremtid, og de skal finansiere deres indkøb med dette i tankerne. Købere bør gøre sikkert, at de kan faktisk råd til købsprisen, og at de kan betale pant, der vil reducere hovedstolen over tredive år. Et hjem køb med alle andre vilkår ville have til at blive betragtet som en risiko, da priserne er mere tilbøjelige til at falde eller forblive den samme i fremtiden end de er til at stige. Bruge nogle sunde fornuft når du foretager et køb, og alt vil blive godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *