Beskæftiger sig med Stress i vores overbebyrdede liv

Som ejere af små virksomheder tager vi ofte på mere end vi kan håndtere. Bære alle hatte kører vores virksomheder, og de andre forpligtelser vi har (dvs. frivilligt arbejde, familie, osv.), kan sommetider forlade os følelsen overanstrengt, frustreret og stresset.

At være under så meget stress er ikke godt for nogen, og det kan helt sikkert have en effekt på vores virksomheder.

Så vi har brug at afhjælpe nogle af vores stress og finde løsninger for grundene til, at vi er så overbebyrdede.

Tage et skridt tilbage fra alt og beslutter, hvilke opgaver ‘behov’ og hvilke opgaver er ‘ønsker’. Hvilke opgaver er vigtigere end andre? Vi anser alt, hvad vi gør i vores liv, især når kører vores virksomheder, som vigtigt. Men hvilke opgaver kan du udsætte længe nok uden producerer en negativ effekt på os selv og vores succes. Hvilke opgaver der kan vente?

Lære, at du ikke kan sige ‘Ja’ til alt. For de fleste mennesker og de fleste virksomheder, kan at sige nej til nogen være som at trække tænder. Det kan være meget smertefuldt og have en varig effekt. Men igen, du skal tænke på dig selv, din succes og dit velbefindende. Afgøre, hvilke opgaver du er blevet bedt om at gøre det kan være bedre udført af en anden, eller som vil have en negativ effekt på dig selv og gøre et punkt til at høfligt afslå at hjælpe.

Prioriter dit liv. I trin #1 ovenfor lærte vi at beslutte mellem “vigtigt” og “kan vente” opgaver. Men selv de vigtige opgaver kan tilføje. Så, du nødt til at nedbryde listen over vigtige opgaver endnu længere og prioritere dem. I erhvervslivet, sikre, at de opgaver, der vil øge din virksomhed og dit omdømme med dine kunder de første opgaver på din liste.

Fokus på opgaven ved hånden og ikke så meget det langsigtede resultat af opgaven. Alt for ofte, som ejere af små virksomheder arbejder vores hoveder i overgear som vi forestille sig de muligheder, der kan opstå på grund af visse opgaver, som vi gør. Nu, det betyder ikke, vi ikke bør forestille mig, resultatet af varetagelse af opgaver og belønninger eller forgreninger, der ikke kan skyldes det, men bare besætte eller over drømmer om det og gør det din eneste formål i trives.

Husk at klappe dig selv på ryggen, når du har udført en opgave, især de vigtigste. Tag en pause fra det og Opdater dig selv før du begynder din næste opgave. Jeg har altid fundet, går og ser ud af vinduet på vidundere i naturen, mens jeg venter på kedel til at koge for mig varm chokolade kan have en lysere og foryngende effekt på min dag.

Og sidst, men ikke mindst, bede om hjælp. Uanset hvor meget vi tror, vi kan tage på verden, vi ikke er alle ‘super menneskelige’ og bede om hjælp med noget er en del af at være ‘normale mennesker’. Når du kører din virksomhed, genererer indtægter og øge din kundebase er dine vigtigste ‘behov’ så hvorfor ikke få noget hjælp med ikke-kerneopgaver (dvs. korrespondance, opretholdelse af din hjemmeside, design dit nyhedsbrev, osv.) for at holde. Der er mange, mange kvalificerede fagfolk derude, der specialiserer sig i at hjælpe andre ophold på ret spor og dyrke deres virksomheder.

Stress er en alle for almindelige ord i vores samfund, men det behøver ikke at være noget, der regler vores liv. Lær at administrere din tid og Prioriter dine liv (og alle dets aspekter) og du vil opdage at du ikke kun føler sig bedre inde, folk vil mærke den nye afslappet du, som til gengæld bliver en anden fordel for dig og din virksomhed, da de er mere komfortable de Aling med dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *