At finde og holde gode folk

Som konkurrence for talentfulde mennesker opfanger, skal fremsynede ledere vurdere hvordan de er positioneret til at holde deres gode mennesker og tiltrække nogle mere.
Få grundlæggende ret
Folk, der har valg, og gode mennesker normalt gør, ser for visse funktioner i deres arbejdsgiver. Det fortsætter med at overraske os, som vi besøger forskellige virksomheder hvor lidt opmærksomhed til nogle af grundlæggende på arbejdspladsen.
Hvorfor ville nogen sætte med dårlig løn, uegennyttig forvaltning, køre ned fysiske omgivelser, fattige udstyr og sub standard rekreative faciliteter (og hermed mener vi noget så grundlæggende som en frokoststue og te og kaffe!) hvis de havde et valg.
Det er bare grundlæggende. Hvis du vil virkelig konkurrere, du har brug for mere.
Et professionelt team
Folk, der har et valg ønsker at tilhøre en virksomhed, der vil et eller andet sted. Et sted, hvor deres arbejde spørgsmål og de kender det yder et bidrag og de indregnes for det.
De ønsker også at arbejde et sted, der passer til deres værdier, er klar på hvad forventes fra sit folk og er professionel i sin tilgang til forvaltningen af dem.
Du skal have en vision og planer om at komme dertil. Du skal derefter kommunikerer disse til dit folk og få dem glade. Du skal definere dine værdier, eller kernekompetencer, og involvere mennesker i at erhverve dem. Denne måde, de vil derefter føler de er på et hold af ligesindede fagfolk gør interessant arbejde.
Belønninger er vigtige
Belønninger er naturligvis vigtig, men det betyder ikke betaler den højeste løn. En retfærdig og konsekvent mÃ¥de at anerkende folk økonomisk ydeevne og ikke økonomisk er et nøgleredskab til at holde mennesker om bord. At have en fair og konkurrencedygtig lønsystem knyttet til individuelle præstation er en start. Smide dem awards – du nødt til at overskride deres bestemmelser.
Du skal også have en proces for at gøre dette, så du ikke bare ender med at betale mere for at tiltrække nye mennesker, som mister du gamle.
På toppen af den finansielle belønninger, interessant arbejde, udfordring, en følelse af præstation og anerkendelse gå en lang vej at motivere mennesker. Efter en rimelig lige løn er opnået, er disse de virkelige motivationsfaktorer. Og disse kan ofte være forsynet med meget små omkostninger.
Give dem plads til at vokse
Sandsynligvis giver en af de vigtigste faktorer for at tiltrække og bevare gode folk plads og support for dem at vokse og udvikle. Det betyder forskellige ting for forskellige mennesker. Uddannelse på den nyeste version af regnskabs-software kan være spændende for én person der arbejder langs side marketingchef lære om strategisk planlægning kan være hvad nogen andre ønsker.
At sikre disse aktioner er identificeret i overensstemmelse med virksomhedens behov og udført kræver nogle indsats. Men det er en god investering – bÃ¥de i forretningsviden og holde folk og løbende forbedre deres ydeevne og tilfredshed niveauer.
For at kontrollere, hvordan du gør bruge disse områder, diagnosticeringsværktøjet på webstedet vist nedenfor. Det vil tage cirka ti minutter at fuldføre og vil give dig med en grafisk visning af din rating plus en skriftlig rapport du kan derefter bruge for input til dine planer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *